Δείξε μου το YouTube σου να σου πω Ποιος είσαι (Part 2)

Το ζητηηηήσαααατεεε και έφτασεεεε. Εντάξει πλάκα κάνω. Ένας θείος μου, είπε ότι του άρεσαν τα κανάλια που πρότεινα στο πρώτο «Δείξε μου το Youtube σου να πω Ποιος είσαι» και είπα να ξαναγράψω.

Όπως είχαμε πει, το Youtube αποτελεί ένα σύγχρονο θησαυρό γνώσης για κάποιον που επιθυμεί να διευρύνει τα skills του. Παρακάτω θα βρεις κάποια από τα αγαπημένα κανάλια που ακολουθώ και «χάνομαι» ώρες μέσα σε αυτά.

  • aantonop : o Warren Buffet του κόσμου των Κρυπτονισμάτων. Αν είσαι ένας από τους πολλούς που έχουν ακούσει την λέξη bitcoin, κρυπτονομισμάτα και blockchain τεχνολογία, ήρθε η ώρα να γίνεις ένας από τους λίγους που κατέχουν βαθιά τη γνώση τους. Αυτό το κανάλι συνιστά έναν δυνατό οδηγό για να ξεκινήσεις την πορεία σου στον υπέροχο και ριζοσπαστικό κόσμο του bitcoin και της παρέας του.
  • Chris Tsounis : Μένοντας περίπου στην ίδια θεματική για νέες και καινοτόμες μορφές επενδύσεων, ο Χρήστος Τσούνης έχει ένα εξαιρετικό κανάλι. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πώς θα λειτουργεί το μελλοντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και πώς μπορείς να γίνεις αναρχικός τραπεζίτης από τον καναπέ σου… Κάνε subscribe! Crowdfunding, p2p lending και άλλα πολλά γύρω από το personal finance. Επιτέλους ένα Ελληνικό κανάλι που αντιμετωπίζει τα χρήματα ως ένα εργαλείο για να μας κάνει τη ζωή καλύτερη χωρίς σύνδρομα ενοχής.
  • The School of Life : Και θα μου πεις, τι να τα κάνεις τα χρήματα, αν δεν ξέρεις από ζωή και συναισθήματα; Μαζί σου. Φιλοσοφία, motivational video και ένα πραγματικό εναλλακτικό σκεπτικό θα δεις στο συγκεκριμένο κανάλι. Προτείνεται η παρακολούθηση με παρέα, όποτε ολοκληρώνεται ένα βίντεο αισθάνεσαι την ανάγκη να τα συζητήσεις, να τα βγάλεις από μέσα σου. Να διαφωνήσεις. Στο κάτω κάτω, γιατί να μην δημιουργήσεις στο σαλόνι σου μια σύγχρονη Εκκλησία του δήμου με ρήτορες, εσένα και τους φίλους σου;

Γιατί, όπως είπε ο Γκάντι «Πρέπει να ζούμε σαν να πρόκειται να πεθάνουμε αύριο και να μελετάμε σαν να πρόκειται να ζήσουμε για πάντα».