Βρες το χρώμα στη ζωή σου

Πλέον η ζωή μας έχει αρχίσει να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις εξελίξεις στην κοινωνία μας. Όλοι ζούμε μέσα στο άγχος και την αγωνία για το τι θα γίνει αύριο.

Θα έχω δουλειά; Μήπως θα κλείσουν πάλι τα πάντα; Μήπως θα μπούμε πάλι σε καραντίνα; Όλα είναι αβέβαια και αυτό μας τρομάζει. Τώρα είναι όμως η στιγμή που πρέπει να δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι, πρέπει να νικήσουμε τον φόβο μέσα μας και να ξανά σηκωθούμε πιο δυνατοί από πριν.

Γενναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται, αλλά αυτός που παρά τον φόβο του συνεχίζει. Πρέπει να μάθουμε να μην βλέπουμε μόνο το μαύρο και το γκρίζο στην ζωή μας αλλά να μπορούμε να δούμε όλα τα χρώματα της παλέτας, γιατί η ζωή έχει πολλά χρώματα και όλα είναι μοναδικά και ωραία. Οφείλουμε στον εαυτό μας, να μάθουμε να βλέπουμε την θετική πλευρά τον πραγμάτων και όχι μόνο τα αρνητικά γιατί η ζωή είναι σαν την φωτογραφική μηχανή, σε ότι εστιάζουμε αυτό φαίνεται καθαρά. Είναι πιο ουσιαστικό να εστιάζουμε στα «χρώματα» παρά στο απέραντο κενό. Μόνο τότε θα μπορούμε να εκτιμήσουμε την κάθε στιγμή της ζωής μας και να μάθουμε να ζούμε το «ΤΩΡΑ». Έτσι σου ζητάω να αρχίσεις να βλέπεις όλα τα χρώματα γύρω σου και όταν θα ξανά κοιτάξεις την μεγάλη εικόνα της ζωής τότε… θα καταλάβεις πόσο όμορφη είναι.

Το ουράνιο τόξο δεν βγαίνει με μερικές ψιχάλες αλλά με μεγάλες καταιγίδες. Άντεξε τις καταιγίδες και θα το δεις.